>Fringe (3.16) 11 Mart’ta yeni bölümüyle devam ediyor

Posted: March 1, 2011 in fragman, Frginge, yabancı dizi

>

Fringe (3.16) 11 Mart'ta yeni bölümüyle devam ediyor!

Geçtiğimiz hafta 3×15 ‘Subject 13’ bölümüyle ekranlara gelen Fringe‘nin Fox’daki yeni bölüm yayın tarihi 11 Mart Cuma. Yeni bölümün ismi ise 3×16 ‘Os’ olacak.



Bölüm konusu kısaca şöyle: Fringe takımı bu hafta bir hırsızlık çetesinin gizemini ortaya çıkarmaya çalışıyor. Bu grup yerçekimi kurallarını kontrol edebiliyor ve yerçekimi kanununu bir şekilde değiştirebiliyor.Walter ise neden olduğu zararların yayılmasını engellemek ve durdurabilmek için yollar aramaktadır.



Önümüzdeki hafta Fringe‘nin yeni bölüm yayını yok. Diziye verilecek bu bir haftalık aranın ardından Fringe 11 Mart‘ta karşımızda olacak.



Fox ekranlarında Cuma gününe alınmasının altıncı haftasında Fringe’nin reyting bilgilerine bakalım: 3×15 ‘Subject 13’ bölümü 18-49 yaş aralığında 1.5 rating oranı ve toplamda 4.0 milyon izleyici rakamlarını elde etti. Reyting oranlarına bakıldığında geçen haftayla hemen hemen benzer rakamların elde ettiğini görmekteyiz. Ancak rakamlar dizinin Cuma gününe geçtiği ilk iki hafta rakamlarının hala gerisinde. 

Yazımızın devamında dizinin önümüzdeki bölümü için yayınlanan fragmanı ile bölümden bazı kareleri bulabilirsiniz:
KAYNAK


Fringe 3×16 promo

Bölümden kareler

Leave a comment